Luchtvracht

TransFreight International B.V. is uw logistiek dienstverlener voor het vervoeren van luchtvracht. Met onze luchtvrachtdiensten bieden wij complete oplossingen voor al uw transport. Vanuit ons kantoor, gevestigd op Maastricht-Airport, beschikken wij over alle faciliteiten voor een soepele en efficiënte afhandeling van alle import en export door de lucht.

Ons toegewijd team organiseert transport naar iedere bestemming ter wereld. Wij regelen het hele traject van deur tot deur, inclusief douane-afhandeling en aansluiting op (inter)nationaal wegtransport. Met onze luchtvrachtdiensten staan wij klaar voor onze klanten in een continu veranderende Supply Chain-wereld.

Wilt u uw luchtvrachttransport uitbesteden? Vraag eenvoudig een offerte aan via ons offerteformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Directe IATA-verzendingen

TransFreight International maakt gebruik van directe IATA (International Air Transport Association)-zendingen. Hierdoor wordt uw zending op één van de snelste manieren verzonden. En door onze combinatie van luchtvracht- en andere transportmethoden kunnen wij door-to-door, airport-to-airport en door-to-airport-oplossingen bieden.

Full en part charter

Bieden de beschikbare vluchten geen oplossing voor uw luchtvrachtzending? Dan bent u bij TransFreight aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar en zijn getraind in het organiseren van full- of part-charters. Voor al uw breakbulk en buitenmaatse zendingen kunt u bij onze specialisten terecht.

Wereldwijde On board Courier (OBC) service

Heeft u een kleine zending met extreme spoed? De wereldwijde On Board Courier (OBC)-service is dan de snelste manier voor het transporteren van uw tijdkritische zendingen. Ook in situaties, waarin er niets mis mag gaan op het gebied van transport, is onze On Board Courier-service de beste oplossing.

Wat is een OBC?

Een On Board Courier reist met het pakketje mee en neemt dit bijvoorbeeld als handbagage mee. Hij houdt uw zending voortdurend in de gaten en zorgt ervoor dat de zending in één directe route bij de ontvanger komt.

Luchtvrachtspecialisten

Wilt u meer informatie over TransFreight International? Of bent u benieuwd wat uw luchtvrachtzending zou kosten? Wilt u weten hoe snel uw zending op uw bestemming in bijvoorbeeld Dubai of Istanbul is? Neem contact met ons op of vraag direct online een offerte aan!