Wegtransport

Heeft u slechts enkele pallets te vervoeren of dagelijks meerdere complete ladingen? Bij TransFreight International kiest u altijd voor de meest efficiënte manier van wegtransport. We geven u graag advies over de beste transportoplossing voor uw bedrijf. Met onze flexibele transportoplossingen, eigen “wielen” én complete douaneafhandeling nemen wij u het hele proces uit handen.

Bent u op zoek naar een duurzame logistieke oplossing? Kies dan voor onze intermodale oplossingen.

Ontdek onze wegtransport oplossingen:

Van één pallet tot een full truck load, wij vervoeren het binnen en buiten Europa. Wij ontzorgen u in al uw uitdagingen op het gebied van transport. Vraag nu telefonisch of online vrijblijvend een offerte aan.

FTL en LTL-wegtransport

Hoe groot of klein uw zending ook is, wij zorgen ervoor dat deze goed en volgens afspraak op de juiste bestemming aankomt. Voor efficiënt wegtransport bieden we groupagetransport, FTL (Full Truck Load) of LTL (Less than Truck Load). Wij kunnen de volledige distributie voor u regelen, inclusief douaneafhandeling.

Full Truck Load (FTL)-wegtransport

Heeft u (dagelijks) complete ladingen? Wij zijn in staat om aan al uw volumes, wensen en eisen te voldoen. FTL (Full Truck Load)-vervoer over de weg is een van onze specialiteiten. Goederen importeren of exporteren? U kunt er altijd van op aan dat de complete lading netjes en op tijd wordt afgeleverd op de juiste bestemming. Heeft u een kleine vracht? Ook voor LTL en groupage kunt u bij ons terecht.

Groupage transport en Less than Truck Load (LTL)

Geen container of trucklading vol? Ook uw LTL-zendingen weten wij optimaal te combineren. Door uw zendingen te combineren met andere (in overeenstemming met de regelgeving en kwaliteitsnormen) kunnen we op een positieve manier bijdragen aan het milieu, de uitstoot van CO 2 verminderen én kosten besparen.