Autotransport

Heeft u transport nodig voor grote aantallen of enkele voertuigen binnen of buiten Europa? Wilt u een exclusieve auto vervoeren? Wij begeleiden u door de complexiteit van het vervoeren van uw kostbare voertuig wereldwijd via elke vervoersmodaliteit. Met onze douane-experts verzorgen wij de volledige douaneafhandeling en documentenstroom.

Onze experts houden uw waardevolle voertuig nauwlettend in de gaten. Zo zorgen wij ervoor dat uw auto in de best mogelijke omstandigheden wordt vervoerd en dat uw voertuig bij levering in dezelfde staat verkeert als vóór de verzending.

Of u nu een individuele liefhebber, een gespecialiseerde organisatie of een fabrikant bent, onze specialisten staan altijd voor u klaar.

Ontdek onze autotransport oplossingen:

Autotransport uitbesteden of importeren binnen of buiten Europa? We geven u graag advies over de beste transportoplossing voor uw voertuig. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw voertuigtransport inclusief douaneafhandeling.

Luchtvrachtcontainers

Een Unit Load Device (ULD) is een pallet of container die gebruikt wordt om luchtvracht te vervoeren. Door de speciale ULD-opbouw en het nauwkeurig vastzetten van de lading kunnen wij uw kostbare voertuig veilig transporteren. TransFreight International heeft jarenlange ervaring met voertuigtransport. Onze specialisten kunnen het transport van uw auto compleet verzorgen.